Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πώς θα παίξει η Σαχτιόρ!

Το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν στην έδρα της θέλει η Σαχτιόρ Καραγκάντι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πώς σκοπεύει να παρατάξει τους Καζάκους ο Βίκτορ Κουμίκοφ.

Πώς θα παίξει η Σαχτιόρ
Το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Σαχτιόρ Καραγκάντι για τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και γι' αυτόν τον λόγο ετοιμάζονται να δώσουν εορταστικό χαρακτήρα σε αυτό (17:00).

«Θα κάνουμε ό,τι περνά από τις δυνάμεις μας για να ολοκληρώσουμε ικανοποιητικά τη σειρά των εντός έδρας αγώνων», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου από το Καζακστάν, Βίκτορ Κουμίκοφ και πρόσθεσε: «Το αυριανό (σ.σ.: σημερινό) παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μέσα από αυτό την πρόκριση».

Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 5-4-1 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μόκιν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σίμτσεβιτς, Παριβάεφ, Ντίντιτς, Μάλι και Ταράσοφ.

Ως εσωτερικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βίσιους και Γκαζαριάν, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Φινοντσένκο και Κάνιας. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χιζνιτσένκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ποκάτιλοφ, Μποραντάγεφ, Γκάμπισεφ, Νταραμπάγεφ, Μπαϊζάνοφ, Ζιάνκοβιτς και Μουρταζάγεφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: