Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αλαφούζος: «Πρώτη φορά που υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον»

Αλαφούζος: «Πρώτη φορά που υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον»Την χαρά του γιατί είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη Τύπου η οποία ακολούθησε της συνάντησης που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ υπογράμμισε ότι ενημερώθηκε από τον κ.Γιαννακόπουλο για την πρόθεσή του να μπει στην ομάδα έχοντας τη βοήθεια ενός επενδυτή. Ωστόσο, παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε, δεν αποκάλυψε το όνομά του, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει και εκείνος το ποιος θα είναι ο… συμπαίκτης του κ.Γιαννακόπουλου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που εκδηλώνεται επίσημο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Χαίρομαι πολύ», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε:

«Ο κ.Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που έχει να επενδύσει με κάποιο ξένο επενδυτή στην ΠΑΕ. Το ποσό που θέλει να επενδύσει μαζί με τον ξένο που έχει μαζί του είναι ένα λογικό ποσό. Δεν γνωρίζω τον επενδυτή. Πάντως είμαι σίγουρος ότι για να τον έχει επιλέξει ο κ.Γιαννακόπουλος τότε θα είναι αξιόλογος», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη γιατί εμφανίζεται η πιθανότητα να επενδύσει μία σημαντική οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι θεματοφύλακας και ανέλαβε να διασώσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει καταφέρει. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μας στηρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε. Η ΠΑΕ απέκτησε έναν ισχυρό σύμμαχο», ήταν τα σημαντικότερα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ενημερώσει -και εκείνος- για το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω γραπτής δήλωσης που είχε εκδώσει...

Μάλιστα, η πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ είχε διευκρινίσει -με σχετική ενημέρωση- ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ΚΑΕ, αποσαφηνίζοντας ένα μέρος της γραπτής δήλωσης που είχε εκδώσει και στο οποίο θα μπορούσε να υπάρχει μια παρανόηση για το ζήτημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: