Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Στένεψαν τα περιθώρια»

venos1-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Πρόεδρος των βετεράνων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας αλλά και στην σημασία του υπάρχει να βρεθεί επενδυτής στην ομάδα.
Αναλυτικά είπε:
Για το θέμα του επενδυτή στον Άρη:
“Ένας ισχυρός επενδυτής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο σημαίνει πάρα πολλά. Περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε τι θα συμβεί καθώς από αυτό εξαρτάται το μέλλον του Άρη. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει μέλλον διαφορετικά. Το αγωνιστικό τμήμα εξαρτάται άμεσα από την υπόθεση επενδυτή. Χωρίς χρήματα δε μπορείς να επιβιώσεις και βλέπουμε πως στον Άρη κάθε χρόνο πάμε από το κακό στο χειρότερο”.
Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό:
“Ο Άρης πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδειξε μαχητικότητα και πάθος και θεωρώ πως παρά την ήττα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν κακή. Πλέον πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα και να κερδίσει πάση θυσία τον Πανθρακικό”.
Για την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:
“Είναι κατάντια για όλους μας. Άλλες εποχές δεν υπήρχε περίπτωση να συνέβαινε κάτι τέτοιο.  Ακόμα και οι μεγάλες ομάδες μέσα στο Χαριλάου πήγαιναν με μοναδικό στόχο να μη χάσουν. Ήταν ένα απόρθητο κάστρο. Επιπλέον, είναι έτσι κατασκευασμένο που ο κόσμος είναι κοντά στους παίκτες και συμμετέχει σε κάθε τους προσπάθεια. Η κάθε φωνή και το κάθε χειροκρότημα ακούγεται μέσα στο γήπεδο”.
Για την πίεση που έχουν οι παίκτες:
“Οι παίκτες είναι σε πίεση αλλά χωρίς πίεση δε κάνεις κάτι στη ζωή. Το άγχος πρέπει να γίνεται σύμμαχος του παίκτη και να τον βοηθάει. Τα πράγματα είναι σκληρά για όλους μας και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι καιρός να μπούμε σε καλύτερο δρόμο και να γελάσουμε και λίγο. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν καταλάβει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: