Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ισχυρίζεται ότι έστηνε προκριματικά Μουντιάλ!!

Νέες «ζουμερές» λεπτομέρειες για το κύκλωμα που έστηνε ματς στην Αγγλία δημοσιεύει η «Telegraph». Ο συλληφθείς ως «εγκέφαλος» αποκαλύπτει ότι «κανόνιζε» παιχνίδια και για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ισχυρίζεται ότι έστηνε προκριματικά Μουντιάλ!
Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο θέμα που αποκαλύφθηκε για στημένα ματς στην Αγγλία δίνει η «Telegraph».

Μετά τη δημοσίευση video στο οποίο είχε καταγραφεί αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε το κύκλωμα (μέσω συζήτησης μέλους του με δημοσιογράφο) η εφημερίδα επανήλθε με ακόμα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» ισχυρίστηκε (σε μυστικά μαγνητοφωνημένη συζήτησή του νωρίτερα μέσα στο μήνα με πρώην ερευνητή της FIFA) ότι μπορούσε να στήνει παιχνίδια και για τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, αποστροφή του λόγου του φέρεται να είναι του τύπου «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», μιας και φέρεται ν’ απαντά: «Ασχολούμαι με Αυστραλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ευρώπη, Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου…»

Επίσης εντυπωσιακός, δε, είναι ο ισχυρισμός του πως ελέγχει ολόκληρη την εθνική ομάδα μιας αφρικανικής χώρας (!) η οποία δεν αποκαλύπτεται για νομικούς λόγους.

Όλα αυτά φυσικά -όπως και κάθε στοιχείο που αφορά την υπόθεση- βρίσκονται στα χέρια της NCA (National Crime Agency), η οποία στο πλαίσιο των ερευνών της έχει αρχίσει ήδη να συνεργάζεται και με τις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: