Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

“Aνυπομούν στο Καζακστάν για το παιχνίδι”

paok-saxter
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης του Καζακστάν, Κουάτ Σασαμπάγιεφ, για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Σαχτιόρ Καρακαντί.
Αναλυτικά είπε:
Για το κλίμα που υπάρχει στο Καζακστάν:
“Υπάρχει ανυπομονησία καθώς όλοι εδώ πέρα θέλουν να κερδίσει η Σαχτιόρ και να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες της να περάσει στην επόμενη φάση”.
Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο γήπεδο:
“Οι εκτιμήσεις λένε πως θα έχει γύρω στις 16-17 χιλιάδες. Είναι μια καθημερινή μέρα, έχει κρύο και ο η έδρα της “Καρακαντί” είναι μακριά οπότε δεν θα είναι γεμάτο το γήπεδο”.
Για την παράδοση με τη σφαγή ζώου πριν από τους αγώνες:
“Δε νομίζω να γίνει κάτι παρόμοιο. Ήταν μια παράδοση που έγινε με την Σέλτικ αλλά δεν ξαναέγινε και δε νομίζω να ξαναγίνει”.
Για την κατάσταση που βρίσκεται η Σαχτιόρ:
“Η ομάδα είναι ξεκούραστη γιατί ξεκουράζεται εδώ και δέκα μέρες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή”.
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει:
“Ξέρω τον Στοχ που είναι πολύ γνωστός και ικανός παίκτης, τον Νίνη, που τον γνωρίζω επειδή παλαιότερα ενδιαφερόταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσης γνωστός είναι και ο Νέσιντ. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από τη Σαχτιόρ και για να καταφέρει η Καζακστανική ομάδα να αντισταθμίσει τη διαφορά θα πρέπει να παίξει με πάθος και ομαδικότητα”.
Για το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Σαχτιόρ:
“Το γήπεδο είναι ιδιοκτησία της Αστάνα, της τοπικής ομάδας. Είναι πολύ καινούριο και χωράει 30.000 φιλάθλους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: