Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γκομίς για να... χαρείς!

Με δράστη τον Γκομίς η Λιόν επικράτησε, 1-0, της Μπέτις εντός έδρας και προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκριση και για τους Ίσπανούς έπειτα από το 0-0 της Γκιμαράες στην έδρα της Ριέκα.

Γκομίς για να... χαρείς
Η Λιόν σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, μέσω του 9ου ομίλου, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Μπέτις χάρη σε τέρμα του Γκομίς. Την πρόκριση τους παρά την ήττα πανηγύρισαν και οι Ισπανοί, που με το 0-0 της Γκιμαράες στην Κροατία απέναντι στη Ριέκα δεν χάνουν τη δεύτερη θέση.

Λιόν – Μπέτις 1-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στη Μπέτις η Λιόν. Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις πολλές απουσίες των Ισπανών και κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Ο Γκομίς για ακόμη ένα παιχνίδι έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά για τους «λιονέ», με το τέρμα που σημείωσε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά το γκολ του υψηλόσωμου φορ οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό του αγώνα διαφυλάσσοντας το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε και κράτησαν δυνάμεις ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι στην Παρί.

Ριέκα – Γκιμαράες 0-0

Στο 0-0 «κόλλησαν» στην Κροατία Ριέκα και Γκιμαράες, με τους Πορτογάλους να χάνουν τις όποιες ελπίδες είχαν για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι, αν και θεωρητικά ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση, μπόρεσαν να απειλήσουν ελάχιστες φορές την εστία των γηπεδούχων, που απαντούσαν με γρήγορες αντεπιθέσεις. Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ικανοποιημένη.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λιόν – Μπέτις 1-0
(66’ Γκομίς)

Ριέκα – Γκιμαράες 0-0

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:
1. Λιόν 9
2. Μπέτις 8
3. Γκιμαράες 5
4. Ριέκα 3

H επόμενη (τελευταία) αγωνιστική:

Πέμπτη 12/12
Μπέτις – Ριέκα
Γκιμαράες - ΛιόνΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: