Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει ακάθεκτη η Τότεναμ!!

«Τρένο» δίχως φρένο είναι η Τότεναμ στην Ευρώπη αφού νίκησε και την Τρόμσο (0-2) κι έκανε το «5Χ5» στο Europa League.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Τότεναμ!
Ούτε η Τρόμσο στην έδρα της κατάφερε -έστω- να πάρει μια ισοπαλία από την Τότεναμ. Οι «σπερς» πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ των Κίρικες (63’) και Ντεμπελέ (76’) έφτασαν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο Europa League. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τα πάντα ξεκαθάρισαν στον 11ο όμιλο της διοργάνωσης, αφού η Τότεναμ είναι οριστικά πρώτη, ενώ το δεύτερο εισιτήριο για τους «32» κατέληξε στην Ανζί.

Έπαιξε για ώρα με τη «φωτιά», αλλά τελικά ούτε κάηκε ούτε καν σε περιπέτειες δεν μπήκε η Ανζί που κατάφερε –παρά τα προβλήματα- να εξασφαλίσει μια θέση στους «32» του Europa League.

Στους γηπεδούχους αρκούσε μια ισοπαλία για να πάρουν το εισιτήριο και αυτό το αποτέλεσμα πήραν. Βέβαια, όταν στο 52’ ο Ισά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, υπήρξε στιγμιαίο σοκ, το οποίο ξεπεράστηκε εντελώς έξι λεπτά αργότερα με τον Επουρεάνου να διαμορφώνει το τελικό σκορ.


Ζόρικη πρόκριση για Ανζί


Μπορεί να μη μάγεψε με την απόδοσή της η Ανζί, αλλά ακόμη και η ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σεριφ τη στέλνει στην επόμενη φάση του Europa League.
Έπαιξε για ώρα με τη «φωτιά», αλλά τελικά ούτε κάηκε ούτε καν σε περιπέτειες δεν μπήκε η Ανζί που κατάφερε –παρά τα προβλήματα- να εξασφαλίσει μια θέση στους «32» του Europa League.

Στους γηπεδούχους αρκούσε μια ισοπαλία για να πάρουν το εισιτήριο και αυτό το αποτέλεσμα πήραν. Βέβαια, όταν στο 52’ ο Ισά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, υπήρξε στιγμιαίο σοκ, το οποίο ξεπεράστηκε εντελώς έξι λεπτά αργότερα με τον Επουρεάνου να διαμορφώνει το τελικό σκορ
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου:

Ανζί-Σέριφ 1-1
(58’ Επουρεάνου – 52’Ισά)

Τρόμσο-Τότεναμ 0-2
(63’ Κίρικες, 76’ Ντεμπελέ)

Βαθμολογία

Τότεναμ 15 (11-1)
Ανζί 8 (3-3)
Σέριφ 3 (3-6)
Τρόμσο 1 (1-6)

Η επόμενη αγωνιστική (12/12)

Τότεναμ-Ανζί (22:05)
Σέριφ-Τρόμσο (22:05)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: