Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Χοτζ: «Καλύτεροι τώρα με Παναθηναϊκό»

Βέβαιος πως η Λαμποράλ Κούτσα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό της Κύπρου απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γουόλτερ Χοτζ εν όψει του αγώνα της Παρασκευής.

Χοτζ: «Καλύτεροι τώρα με Παναθηναϊκό»
Έτοιμος για ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου δηλώνει ο Γουόλτερ Χοτζ για λογαριασμό της Λαμποράλ Κούτσα εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής στη Βιτόρια.

«Στο πρώτο ματς είχαμε παίξει με πολλές απουσίες και είχαμε παραδοθεί από νωρίς. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει με 21 πόντους, αλλά πλέον θα έχουμε σχεδόν πλήρες ρόστερ κι έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Σύντομα θα είμαστε πλήρεις και θα μπορούμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες», δήλωσε ο γκαρντ των Βάσκων.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι μία ομάδα που παίρνει πολλά ριμπάουντ. Πρέπει να προσέξουμε σε αυτό το κομμάτι, όπως και την άμυνα, ώστε να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να χαλαρώσεις, πρέπει να παίζεις δυνατά συνέχεια και σαν ομάδα».

Τέλος, ζήτησε τη… βοήθεια του κοινού. «Ο κόσμος θα είναι ο έκτος μας παίκτης. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν. Θέλουμε καυτή ατμόσφαιρα για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: