Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις για στημένα στην Αγγλία!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία ένα δημοσίευμα-αποκάλυψη της «Telegraph» για συλλήψεις για στημένα ποδοσφαιρικά ματς, όπου εμπλέκεται και πρώην παίκτης της Premier League.

Συλλήψεις για στημένα στην Αγγλία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το βράδυ της Τετάρτης η Εθνική Υπηρεσία Καταπολέμησης του Εγκλήματος προχώρησε στη σύλληψη έξι ατόμων με την κατηγορία ότι έστηναν αγγλικά ματς, με έναν από αυτούς να είναι ο Ντέλροϊ Φέσεϊ, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόλτον και νυν μάνατζερ.

Το στήσιμο γινόταν από ανθρώπους στην Ασία κι αφορούσε ματς μικρότερων κατηγοριών, τα οποία κανονίζονταν αντί 60 χιλιάδων ευρώ. Το σημαντικότερο γεγονός είναι πως η Αστυνομία μετά από καιρό συγκέντρωσε τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να φτάσει στη σύλληψη των εμπλεκομένων.

Η σχετική ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει πως: «Έξι άνδρες συνελήφθησαν στη χώρα ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση προσυμφωνημένων αγώνων. Η επιχείρηση έχει επικεντρωθεί επάνω στην ύπαρξη διεθνούς παράνομης στοιχηματικής οργάνωσης. Η NCA είναι σε διαρκή συνεργασία με την Επιτροπή Στοιχηματισμού και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: