Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δεν ξεχνάει την ΑΕΚ ο Κάλα!!

Για ακόμη μία φορά ο Χουάν Κάλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο πέρασμά του στην ΑΕΚ, με τις πιθανότητες να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη να είναι υπαρκτές.

Δεν ξεχνάει την ΑΕΚ ο Κάλα
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Χουάν Κάλα, ο οποίος σε νέα συνέντευξή του σε ισπανική ιστοσελίδα έδειξε ότι δεν ξεχνά το πέρασμά του από την «Ένωση» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον ο Ισπανός αμυντικός τα βρει με τον «Δικέφαλο» στο οικονομικό κομμάτι, τότε η επιστροφή του στην ομάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος παίκτης υποστήριξε πως η παρουσία του στην ΑΕΚ εκτόξευσε την καριέρα του: «Το ντεμπούτο μου ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Σεβίλλης. Είναι ο προπονητής που με έχει σημαδέψει, γιατί τον είχα σε αρκετές περιπτώσεις, σε διάφορα στάδια της καριέρας μου. Η ΑΕΚ, η πρώτη ομάδα στην Αθήνα, είναι αυτή που μου έδωσε μια ώθηση προς τα εμπρός».

Το συμβόλαιο του Κάλα λήγει το καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες, εκτός από την «Ένωση», φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αν, όμως, ο Ισπανός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε ο σύλλογος θα στραφεί σε περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών από την ελληνική αγορά, όπου έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις του Αυλωνίτη και του Γούτα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: