Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Λύθηκε το πρόβλημα στη Θέρμη!!

paokthermi
Eπιλύθηκε και η τελευταία γραφειοκρατική εκκρεμότητα και πλέον το θέμα της κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική του ευθεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως σήμερα κι έπειτα από μια διαδικασία που ξεκίνησε το 2005 υπεγράφη από τον Υπουργό Αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τον Δήμο Θέρμης.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη τακτοποιεί το πρόβλημα χωροθέτησης σε όλη την περιοχή της Θέρμης και θέτει σαφείς όρους δόμησης αποτρέποντας το ενδεχόμενο προσφυγής για την κατασκευή του οποιουδήποτε έργου.
Η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ και αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ γιατί μέσα στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο περιλαμβάνονται και οι αθλητικές χρήσεις, για τις οποίες το ΓΠΣ προβλέπει που ακριβώς μπορούν να εγκαθίστανται, όπως για παράδειγμα με τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου αλλά και άλλες δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη 26.11 εστάλη από το Δήμο Θέρμης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την προκήρυξη του διαγωνισμού μακροχρόνιας μίσθωσης της έκτασης στην οποία ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να κατασκευάσει το νέο του αθλητικό κέντρο και επόμενες μέρες αναμένεται η έγκριση ή όχι των όρων του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: