Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Θέμα της διοίκησης ο Καββαδάς»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως με δική του απόφαση ο Βασίλης Καββαδάς δεν έπαιξε με τον Πανιώνιο απέναντι στη Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, ενώ πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Σφαιρόπουλος: «Θέμα της διοίκησης ο Καββαδάς»
Η διοίκηση του Πανιωνίου θα αποφασίσει για το μέλλον του Βασίλη Καββαδά, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, όπου ο νεαρός σέντερ δεν χρησιμοποιήθηκε. «Ήταν δική μου απόφαση να μην παίξει. Το τι θα γίνει θέμα της διοίκησης», ανέφερε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Όσο για τη νίκη της ομάδας του, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος και είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε 100%. Ξεκινήσαμε μαχητικά στην άμυνα από αρχή της αναμέτρησης. Εγκλωβίσαμε τους αντιπάλους μας και τους υποχρεώσαμε να κάνουν πολλά λάθη πρώτο μέρος. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και για αυτό ήταν διψήφια η διαφορά. Περιμέναμε την αντίδραση της Σπαρτάκ, γιατί έχει έμπειρους παίκτες και ταλαντούχους Αμερικάνους. Εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μπήκαμε πιο χαλαροί από ότι έπρεπε, δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και αυτό μας έφερε μια αλλαγή στην ψυχολογία μας. Παρότι είχαμε ελεύθερα σουτ, χάσαμε τα περισσότερα… Στην 4η περίοδο συγκεντρωθήκαμε και πάλι και παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε και ψυχικά αποθέματα, ώστε στο τέλος να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας και να κερδίσουμε σχετικά άνετα. Είναι μεγάλη νίκη για ομάδα μας. Μας δίνει προοπτική. Ασφαλώς και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλα είναι κρίσιμα. Κάναμε αποφασιστικό βήμα για την συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε με την παρουσία του. Θέλουμε να στηρίζει μάδα που δεν παίζει στην Ευρώπη στην φυσική της έδρα αλλά εδώ τους χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο. Κάνουμε όλοι πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αν μας βοηθήσει ο κόσμος μας και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη θα επιτύχουμε. Να έρθει να μας στηρίξει για την ιστορία του συλλόγου και για την μεγάλη μας προσπάθεια».

Ο Γάιος Σκορδίλης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο. «Στο πρώτο μέρος παίξαμε δυνατή άμυνα και βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Κάναμε όμως πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο και τους αφήσαμε να γυρίσουν στο παιχνίδι. Παλέψαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην επόμενη φάση. Κοιτάμε το επόμενο ματς», ανέφερε ο σέντερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: