Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Στο «παιχνίδι» η Μπενφίκα!!

Χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο, στο 90’, η Μπενφίκα νίκησε 3-2, εκτός έδρας την Αντερλεχτ, «έπιασε» στη 2η θέση τον Ολυμπιακό και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο «παιχνίδι» η Μπενφίκα!
Οι «αετοί» πήγαν στις Βρυξέλλες με μοναδικό στόχο το «διπλό» και το κατάφεραν, έστω και δύσκολα. Μόλις στο 18’, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Εμπέμπα, αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μάτιτς, στο 34’.

Μ’ αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Οι Πορτογάλοι έφεραν «τούμπα» το ματς στο 52’ με αυτογκόλ του Εμπέμπα. Η Άντερλεχτ όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα αφού πάλεψε όσο μπορούσε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 77’ με γκολ του Μπρούνο.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει ισόπαλο, ήρθε στο 90’ ο Ροντρίγκο και με λυτρωτικό γκολ έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στους Πορτογάλους.

Επειτα από αυτό το αποτέλεσμα και με την ήττα του Ολυμπιακού, η Μπενφίκα ισοβαθμεί στη 2η θέση με τους «ερυθρόλευκους», μια αγωνιστική πριν το τέλος. Στο φινάλε, οι «αετοί» υποδέχονται την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό που θα φέρει η ελληνική ομάδα με την Αντερλεχτ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».


All Goals Anderlecht 2-3 Benfica (27-11-2013... από Sport-Today-2014

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: