Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Να κάνουμε νέα αρχή»

Άνεμος αισιοδοξίας επικρατεί στον ΟΦΗ μετά την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου. «Να κάνουμε νέα αρχή» το σύνθημα του.

«Να κάνουμε νέα αρχή»
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι μετά την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να κάνει η ομάδα του μία νέα αρχή.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ενώ έδωσε το σύνθημα για την νίκη κόντρα στην Καλλονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι ότι καλύτερο να βρίσκονται κοντά μας χορηγοί. Θέλουμε τέτοιες βοήθειες στην ομάδα και μακάρι να βρεθούν και άλλοι χορηγοί όπως τη Vodafone για να στηρίξουν την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι. Η αγωνιστική μας παρουσία φυσικά βοηθά τέτοιες συνεργασίες»

«Ευχόμαστε η νίκη στη Ριζούπολη να αποτελέσει μια καινούργια αρχή για την ομάδα. Για να αποκτήσει αυτή η νίκη αξία θα πρέπει να κερδίσουμε και την Κυριακή την Καλλονή και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, όπως και όλα τα άλλα που ακολουθούν, όχι μόνο τον Δεκέμβρη, αλλά και στο μέλλον στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Όλοι οι αντίπαλοί μας είναι υπολογίσιμοι. Βλέπουμε τον αγώνα με την Καλλονή, όπως θα βλέπαμε και έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: