Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Προσοχή στα στημένα»

boban
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και πρώην προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας του Καζακστάν Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτιόρ και ανέλυσε την ομάδα του Καζακστάν.
Αναλυτικά είπε:
Για την δυναμική της Σαχτιόρ:
“Γνωρίζω πολύ καλά το ποδόσφαιρο στο Καζακστάν. Η Σαχτιόρ είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και έχει πάρει αρκετά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Δε πρέπει να την υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ καθώς είναι δυνατή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση”.
Για τους παίκτες της Σαχτιόρ που ξεχωρίζουν:
“Έχε τους Βασίλιεβιτς και Τζίμιτς οι οποίοι είναι πολλοί καλοί στην άμυνα, δυνατοί, ψηλοί και επικίνδυνοι στο ψηλό παιχνίδι. Επιπλέον ο Βίτσιους έχει τρομερά δυνατό πλάγιο άουτ και φέρνει συνεχώς τη μπάλα στη περιοχή, τέλος ο Κιζνιτσένκο είναι πολύ καλός παίκτης, έξυπνος, ξέρει να κρατάει μπάλα και έχει πολύ καλή τεχνική. Θα μπορούσε εύκολα να παίξει Ευρώπη”.
Για το που πρέπει να προσέχει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα:
“Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέχει τις στημένες φάσεις. Παράλληλα οι δύο επιθετικοί της Σαχτιόρ είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.”.
Για το πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο Βούκιτς:
“Ο Βούκιτς πάντα έλεγα πως είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Εγώ θα τον κρατούσα στο πάγκο και θα τον έβαζα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ξεκούραστος θα μπορούσε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους. Αποτελεί χρυσή αλλαγή αλλά είναι το ίδιο σημαντικός με τους βασικούς. Χωρίς πάγκο δε μπορείς να πετύχεις τίποτα”.
Για το γήπεδο:
“Το συνθετικό γήπεδο είναι διαφορετικό. Το γήπεδο μπορεί να συμφέρει τον ΠΑΟΚ καθώς είναι πιο τακτική ομάδα.  Το γήπεδο θυμίζει ένα μικρό “Σάλκε Αρένα”.
Για το πως πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρεσάρει ψηλά από την αρχή και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Παράλληλα, πρέπει να αποφύγει τα φάουλ κοντά στη περιοχή.  Η Σαχτιόρ είναι αργή ομάδα και δεν έχει καλές επιστροφές, για αυτό ο “Δικέφαλος” πρέπει να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους παίκτες του όπως ο Σαλπιγγίδης και να χτυπήσει στη κόντρα”.
Για την παράδοση στο Καζακστάν να σφάζονται ζώα πριν το παιχνίδι:
“Οι σφαγές αυτές γίνονται κυρίως για γούρι. Δε το κάνουν συνέχεια οι ομάδες αλλά μόνο όταν δε τα πάνε καλά. Το έχω δει να γίνεται πέντε φορές. Αφού γίνει η θυσία μοιράζουν το αρνί στον φτωχό κόσμο και βάφονται με το αίμα στο πρόσωπο τους για καλοτυχία”.
Για το πως τα πάει στη Λιβύη:
“Πάω πολύ καλά η ομάδα μου. Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση χωρίς να είμαστε πρωτοκλασάτη ομάδα”.
Για το τι μήνυμα στέλνει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
“Αγαπώ πολύ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και θέλω να στείλω χαιρετίσματα στον Ζύση Βρύζα και στον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο τον οποίο τον θεωρώ σαν αδερφό μου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: