Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στο Μιλάνο ο Παππάς!!

Στο Μιλάνο, όπου θα εξεταστεί από κορυφαίο γιατρό στον τραυματισμένο αγκώνα του, μεταβαίνει σήμερα ο Νίκος Παππάς. Κριτήριο η γνωμάτευση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του.

Στο Μιλάνο ο Παππάς
Από κορυφαίο στις παθήσεις των αγκώνων γιατρό στο Μιλάνο θα εξεταστεί ο Νίκος Παππάς. Ο 23χρονος γκαρντ αναχωρεί σήμερα για την πόλη της βόρειας Ιταλίας συνοδευόμενος από τον ορθοπεδικό του Παναθηναϊκό, Νίκο Τσώλο.

Από τη γνωμάτευση του φημισμένου γιατρού θα αποφασιστεί και πώς θα αντιμετωπιστούν το πρόβλημα που έχει στους συνδέσμους του δεξιού του αγκώνα αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή και θεραπεία ή θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση, ο άτυχος άσος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον ως τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ εφόσον χρειαστεί χειρουργείο γίνεται αντιληπτό πως το διάστημα αποχής από τα γήπεδα θα γίνει αρκετά μεγαλύτερο. Στον Παναθηναϊκό δεν συζητούν καν στην παρούσα φάση για ενδεχόμενη ενίσχυση με γκαρντ, αλλά εφόσον τα νέα για τον Παππά δεν είναι ευχάριστα, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν γιατί οι επιλογές στην περιφερειακή γραμμή θα είναι πολύ περιορισμένες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: