Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στέφενς: «Οι οπαδοί μας θα κάνουν θόρυβο για… 40.000»!

Τον… πολλαπλασιασμό της έντασης που δημιουργεί η εξέδρα της Τούμπας προσπάθησε να εξηγήσει στους συμπατριώτες του στην Άλκμααρ ο Χουμπ Στέφενς.

Στέφενς: «Οι οπαδοί μας θα κάνουν θόρυβο για… 40.000»!
Για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα… προετοίμασε τους συμπατριώτες του ο Χουμπ Στέφενς.

Μιλώντας στην εφημερίδα «De Telegraaph», ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «διαφωτιστική περιπέτεια» την παρουσία του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναφερόμενος, δε, στο αποψινό παιχνίδι με την Άλκμααρ τόνισε πως αν υπάρχει 15.000 κόσμος στο γήπεδο, θα πρέπει να περιμένει θόρυβο από… 40.000»!


Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφενς

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Επέλεξα σκόπιμα μια περιπέτεια. Εδώ στη Νότια Ευρώπη εφαρμόζονται απλώς άλλοι νόμοι. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ διαφωτιστικό για μένα. Θα μάθω πολλά διαφορετικά πράγματα απ' ότι στη Γερμανία ή στην Ολλανδία».

Για τις συνθήκες στην ομάδα: «Ο σύλλογος είχε οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν. Κατά συνέπεια, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κ. Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ είναι οι παραδοσιακά μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο κ. Σαββίδης) είναι κοντά στην ομάδα, θέλει να έχει λόγο κι αυτό είναι ωραίο. Δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο».

Για το παιχνίδι με την Άλκμααρ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι με την Άλκμααρ οι οπαδοί μας έκαναν τον περισσότερο θόρυβο. Αν υπάρχουν σήμερα 15.000 τότε θα κάνουν θόρυβο για 40.000».

Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν Ολλανδό κόουτς: «Είναι (σ.σ. ο Ντικ Άντβοκαατ) ένας προπονητής που θέλει πάντα να νικάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: