Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κόντε: «Άδικος ο αποκλεισμός μας»!

Με τα καιρικά φαινόμενα και την κακή κατάσταση του «Αλί Σάμι Γεν» τα έβαλε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντε: «Άδικος ο αποκλεισμός μας»!
Οι άνθρωποι της Γιουβέντους επέμεναν να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, κάτω από τέτοιες κακές καιρικές συνθήκες, όμως η επιθυμία τους δεν έγινε δεκτή.

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού που έφερε τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δήλωση του Ιταλού τεχνικού:

«Φυσικά και προσπαθήσαμε να αναβάλουμε το παιχνίδι και να συναντηθούμε με ανθρώπους της UEFA, όμως κανένας δεν ήθελε να ακούσει. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε ότι ήταν επικίνδυνο να διεξαχθεί ο αγώνας και συμφώνησα μαζί του. Δεν νομίζω ότι τα αγγλικά μου είναι τόσο άσχημα…», είπε αρχικά ο Κόντε, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Στο ημίχρονο είπα στο διαιτητή ότι δεν είναι ασφαλές να παίζουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο Ντρογκμπά τόνισε πως είναι το ίδιο και για τις δυο ομάδες, όμως επανέλαβα πως δεν είναι γιατί εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι κάτι άλλο. Όπως και να έχει, το λάθος είναι δικό μας γιατί περιμέναμε το τελευταίο παιχνίδι για πάρουμε την πρόκριση. Αν το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση θα πηγαίναμε στην επόμενη φάση. Δεν είχαμε προβλέψει κάτι τέτοιο και ο αποκλεισμός μας είναι άδικος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: