Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Χρειάζεται βελτίωση ο ΠΑΟΚ»

koulisapostolidis
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το αποψινό(12/12) παιχνίδι του «δικεφάλου», κόντρα στην Άλκμααρ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κούλης Αποστολίδης:
Για το σημερινό (12/12) παιχνίδι: «Το θέμα είναι η… πρώτη θέση, η οποία σημαίνει κάποια επιπλέον χρήματα και αυξημένες πιθανότητες για καλύτερη κλήρωση. Το ευχάριστο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι μπορεί να πάει παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο το παιχνιδι, ο ΠΑΟΚ φέτος δυσκολεύεται μέσα στην Τούμπα και ειδικά στις αρχές των αγώνων. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι εκτός έδρας, αλλά μ’ έναν στοιχειωδώς σοβαρό ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε».
Για το ροτέισιον του Στέφενς: «Για τον Κωνσταντινίδη, που λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ως πλάγιο χαφ θεωρώ ότι είναι καλή σκέψη, πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία, γιατί είναι ένας από τους μελλοντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι μπορούσε ο Στέφενς να κάνει περισσότερες αλλαγές. Πάντως, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες. Για να το κάνει αυτό ένας προπονητής πρέπει να αισθάνεται ότι θα μείνει αρκετό καιρό στον πάγκο της ομάδας. Μακάρι να γίνει έτσι…».
Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Είναι απολύτως φυσιολογική, δεν είναι δυνατόν να ανταγωνιστής τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον φέτος. Αν λάβουμε υπόψη μας το γενικότερο πλαίσιο πως πλέον ο ΠΑΟΚ κινείται σε επίπεδα πάρα πολύ καλά τόσο στα οικονομικά όσο και στα διοικητικά. Η δική μου επιθυμία είναι να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό και να τερματίσουμε με μια αξιοπρεπή διαφορά από την πρώτη θέση. Το σημαντικό για φέτος είναι το πώς θα βελτιώνεται η ομάδα αγωνιστικά και το πως θα εξελίσσεται με στόχο την επόμενη διετία να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: