Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τα «σκάνε» για Κλάους!!

Έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Στέφανου Αθανασιάδη είναι ομάδα του εξωτερικού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Τα «σκάνε» για Κλάους
Εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν το επόμενο διάστημα στον ΠΑΟΚ, αφού – όπως γράφει η SportDay - σύλλογος του εξωτερικού ετοιμάζεται να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού με τον «Δικέφαλο του Βορρά» λήγει το 2015 και όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι είχε προκύψει ενδιαφέρον από τρεις συλλόγους (οι δύο εξ αυτών από τη Γερμανία και τη Ρωσία), με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να απαντάει αρνητικά συνολικά σε τρεις προτάσεις.

Τότε ο 25χρονος παίκτης δεν είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να ανανέωση το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του είχε… τάξει πως γινόταν άμεσα η επέκταση του συμβολαίου του με βελτιωμένες αποδοχές.

Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και ο διεθνής άσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θέμα, όμως, είναι τι θα κάνει τώρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ, με την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει η τρίτη ενδιαφερόμενη ομάδα του καλοκαιριού (που τότε δεν είχε προχωρήσει για την αγορά του παίκτη) και – σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay - σκοπεύει να προσφέρει τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του Κλάους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: