Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Αξέχαστος ο κόσμος»

cirillo s_tupou
Ο Μπρούνο Τσιρίλο, μέλος της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ 2011-12 με την Ρούμπιν Καζάν (1-1, στις 15/12/2011, πρώτος ο ΠΑΟΚ, δεύτερη η Ρούμπιν στην τελική βαθμολογία του ομίλου…) μίλησε στον ARENA FM 89,4 για εκείνο το ματς. Ακόμη, αναφέρθηκε στην σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση του.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο:
Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί… σήμερα με την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Χαχαχα! Όχι, σήμερα θα είμαι οπαδός, θα το δω από την τηλεόραση και ελπίζω οι παλιοί μου συμπαίκτες να κάνουν αυτό που πρέπει, να κάνουν αυτό που κάναμε τότε και ακόμα περισσότερα».
Για το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν: «Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Με ισοπαλία περνούσαμε πρώτοι στον όμιλο. Τελικά, τα καταφέραμε και φύγαμε όλοι ικανοποιημένοι από το γήπεδο. Εμείς ήμασταν σχετικά χαλαροί, καθώς είχαμε περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση, αλλά οι παίκτες της Ρούμπιν δεν ήταν καθόλου ήσυχοι, γιατί αν έχαναν στην Τούμπα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα έμεναν έξω και θα περνούσε η Τότεναμ».
Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω να δω όλα τα παιχνίδια, αλλά αφού βρίσκομαι στην Ελλάδα, παρακολουθώ την πορεία της ομάδας. Σέβομαι τις ομάδες που αγωνίστηκα και πάντα μαθαίνω τα νέα τους».
Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Μιλάω συχνά με παλιούς μου συμπαίκτες, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος μου λέει ότι τα πράγματα πηγαίνουν πλέον πάρα πολύ καλά, έχουν λυθεί τα προβλήματα του παρελθόντος και τα οικονομικά, αλλά και τα διοικητικά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στην βαθμολογία, αλλά αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να τον ακολουθεί, όλα μπορούν να συμβούν και στο τέλος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: « Τους χαιρετάω όλους, ξέρουν πόσο ψηλά τους έχω στην εκτίμηση μου και θέλω να τους συγχαρώ γιατί ακόμα τώρα που επέστρεψα στην ΑΕΚ μου στέλνουν μηνύματα στα Social Media και μου εύχονται καλή επιτυχία. Εύχομαι και ελπίζω να χαρούν πολύ μεγάλες νίκες με τον ΠΑΟΚ στο παρόν και στο μέλλον».
Για την καλύτερη ανάμνηση του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω ζήσει πολλά, αλλά θυμάμαι τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με 10.000 φιλάθλους μας στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ τους τοποθετώ πολύ ψηλά και στις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας μου».
Για την ΑΕΚ και το αν εξασφάλισε από τώρα την άνοδο: «Είμαστε μέσα στον στόχο μας, βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβουμε κατηγορία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρο στη ζωή δεν είναι τίποτα, εκτός από ένα πράγμα…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: