Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κολιτσιδάκης: «Πιο δίκαια η ισοπαλία με ΑΕΚ»

Αδικημένη θεωρεί την ομάδα του από την ήττα από την ΑΕΚ (1-2) ο προπονητής του Ηροδότου, Θανάσης Κολιτσιδάκης, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Κολιτσιδάκης: «Πιο δίκαια η ισοπαλία με ΑΕΚ»
Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Θανάση Κολιτσιδάκη στον αγώνα του Ηροδότου με την ΑΕΚ (1-2). Ο προπονητής του κρητικού συλλόγου άφησε αιχμές για τη διαιτησία και δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα αλά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί από ένα σημείο κατάλαβαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί πράγματι πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Πιέσαμε, στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε, στο δεύτερο μας βγήκε. Δυστυχώς χάσαμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δείξαμε με την εμφάνισή μας όμως ότι μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές», τόνισε.

Όσο για τη διαιτησία, ο παλαίμαχος αμυντικός ανέφερε: «Δε θα μιλήσω για τη διαιτησία. Μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω. Δεν αξίζει τον κόπο. Τα έχω πει ξανά. Όσοι ασχολούνται με την διαιτησία, καλό είναι να τα ακούσουν».


«Να αφήσουν την υπεροψία στην ΑΕΚ…»
 
Για υπεροψία κατηγόρησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Ηροδότου, Αντώνης Σέκερης, μετά την ήττα της ομάδας του στο Παγκρήτιο με 2-1.
Υπεροπτική συμπεριφορά είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ απέναντι στον Ηρόδοτο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Σέκερης, αφήνοντας και αιχμές γι τον τρόπου που οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 2-1.

«Από την αρχή τονίσαμε τις κοινές ρίζες των δυο ομάδων, σ’ όλο τους το μεγαλείο. Και αποδείχθηκε. Για το ματς έχω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν νίκησε ο Δαβίδ τον Γολιάθ, αλλά ο Γολιάθ τον Δαβίδ. Πώς τον νίκησε, είναι άλλη υπόθεση. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή, θέλει αγάπη. Πρέπει να αφήσουν την υπεροψία και να δουν την ομάδα με αγάπη», τόνισε ο πρόεδρος του Ηροδότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: