Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται ο Σόουζα!!

Προπονήσεις με τον Απόλλωνα θα ξεκινήσει άμεσα ο Σόουζα. Ταξίδι ώστε να μιλήσει με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα θα κάνει εντός των ημερών ο τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων».

Έρχεται ο Σόουζα
Τον Ντένις Σόουζα θα δοκιμάσει ο Απόλλων. Ο 33χρονος στόπερ προτάθηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και άμεσα, πιθανόν και σήμερα, θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα ώστε να πείσει τον Λόρι Σάντσες ότι είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί άμεσα. Εφόσον πείσει τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος παραμένει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφυγε από τον ΟΦΗ, ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στην Κρήτη.

Πάντως, φαίνεται πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Απόλλωνα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, με προορισμό Γερμανία και Σερβία ώστε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με παίκτες που είναι στο «στόχαστρο». Ταυτόχρονα, είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταμάτη Βελλή. Πιθανόν, να υπάρξουν εξελίξεις πριν τα Χριστούγεννα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: