Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δέλλας: «Εμείς δίνουμε δικαιώματα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ ήταν ο Τραϊανός Δέλλας αφήνοντας αιχμές για την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του Ηροδότου.

Δέλλας: «Εμείς δίνουμε δικαιώματα»
Αιχμηρός για τη στάση των παικτών (κι όχι μόνο του Ηροδότου) εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Παγκρήτιο με 2-1. Ο προπονητής της «Ένωσης» φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της δικής του ομάδας προσθέτοντας όμως πως από τη στιγμή που δεν καθαρίζει τα παιχνίδια και δεν ξεφεύγει στη βαθμολογία, δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους της.

«Η ψυχολογία της ομάδας ξέρουμε ποια είναι και ποιος είναι ο στόχος της. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θέλω να πω στους αντιπάλους μας ότι θέλουμε μεγαλύτερο σεβασμό. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Σήμερα βλέπαμε μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια άλλη που χτυπούσε στο ψαχνό. Όμως εμείς δίνουμε το δικαίωμα. Έχω πει ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να φύγει από αυτήν την κατηγορία. Η ΑΕΚ θα ανέβει. Σκοπός είναι να μην δίνουμε δικαιώματα», ανέφερε ο 37χρονος τεχνικός .

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί έδωσαν απαντήσεις σε όλους τους επικριτές τους. Ήθελα να δω από τα παιδιά την σωστή νοοτροπία και μου την έδειξαν. Σημασία έχει το τι δικαιώματα δίνουμε στον κάθε αντίπαλο της ΑΕΚ. Όλες τις προηγούμενες ημέρες διαμορφώθηκε ένα κλίμα από τους εκπροσώπους της ομάδας που παίζαμε σήμερα ότι έπαιζαν με ένα χωριό. Εμείς σεβόμαστε κάθε ομάδα που παίζουμε. Ο Ηρόδοτος και όλες οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα δικά μας λάθη», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του κόσμου, ο «Κολοσσός» είπε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας. Είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να σκέφτονται τι λένε για την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: