Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ιρανός επιχειρηματίας για Ηρακλή!!

Αισιοδοξία έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ηρακλή το ενδιαφέρον του πολυεκατομμυριούχου, Χοσεΐν Χενταγιάτι, για το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ιρανός επιχειρηματίας για Ηρακλή
Αποφασισμένος να επεκταθεί ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη είναι ο Χοσεΐν Χενταγιάτι, σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα «persianleague.com».

Το ενδιαφέρον του Ιρανού επιχειρηματία για την ΠΑΕ Ηρακλής έχει δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας στους Θεσσαλονικείς, με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του Πέρση επιχειρηματία στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία αξιολογούνται από τους συνεργάτες του Χενταγιάτι και υπολογίζεται το επόμενο δεκαήμερο θα λάβει την τελική απόφαση για το αν θα είναι ο Ηρακλής η ομάδα με την οποία θα μπει ποδοσφαιρικά στην Ευρώπη.

Όσον αφορά το δημοσίευμα του «persianleague.com», έγραψε πως «μετά την επένδυση σε πολλές ιρανικές ομάδες και τις μετοχές που κατείχε σε μεγάλες και μικρές λέσχες, ο Χοσεΐν Χενταγιάτι, ο πλούσιος επιχειρηματίας, που ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, σκέφτεται την αγορά ομάδας από το εξωτερικό.

Προφανώς ο Χενταγιάτι, είναι κουρασμένος από τα προβλήματα, τις συνομιλίες και τις φήμες για τις ομάδες που είχε στην κατοχή του γι' αυτό και προτίθεται να αγοράσει μια ευρωπαϊκή, η οποία υποφέρει από μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ταξίδι στην Ελλάδα και σκέφτεται την αγορά του Ηρακλή.

Το ελληνικό κλαμπ κατέχει το ρεκόρ των 105 χρόνων ιστορίας και αγωνίζονταν πάντα στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας. Την τελευταία περίοδο ωστόσο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Χενταγιάτι έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας, Θεόδωρο Παπαδόπουλο και έχει επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα η κίνησή του να αγοράσει τις μετοχές της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ελληνικών εφημερίδων, δεδομένου ότι γι' αυτές είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένας Ιρανός αποφάσισε να αναλάβει μια ομάδα
».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: