Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ιδού ο χάρτης των «16»

Σχηματίστηκε ο χάρτης των «16» του Champions League. Διαβάστε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Δευτέρας.

Ιδού ο χάρτης των «16»
Και έμειναν… 16. Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για την κλήρωση της Δευτέρας. Σε αυτή οι πρώτοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους δεύτερους των ομίλων. Υπάρχουν δύο περιορισμοί: καμία ομάδα δεν μπορεί να αναμετρηθεί με αντίπαλο από την ίδια χώρα, αλλά και από τον ίδιο όμιλο της πρώτης φάσης. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπορούν να αναμετρηθούν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πιθανότερη αντίπαλός τους είναι η Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τη Λεβερκούζεν και τη Σάλκε, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα.

Αναλυτικά οι πρώτοι των ομίλων: Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά οι δεύτεροι των ομίλων: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: