Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Παπαλουκάς: «Είμαι ευγνώμων στην ΤΣΣΚΑ»

Μόνο καλά είχε να πει ο Θοδωρής Παπαλουκάς για την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν τιμηθεί από τους Μοσχοβίτες για την προσφορά του στην ομάδα.

Παπαλουκάς: «Είμαι ευγνώμων στην ΤΣΣΚΑ»
Ευγνώμων που του δόθηκε η δυνατότητα να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν τιμηθεί από τους Μοσχοβίτες για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο «Τεό» αγωνίστηκε στο ρωσικό σύλλογο από το 2002 μέχρι το 2008 και για ένα διάστημα στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου κατακτώντας μεταξύ άλλων δύο φορές την Ευρωλίγκα και επτά φορές το πρωτάθλημα Ρωσίας.

«Αγωνίστηκα σε πολλές ομάδες όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η ομάδα που με βοήθησε να φτάσω στο αποκορύφωμα της καριέρας μου! Χρωστάω πολλά στην ΤΣΣΚΑ. Είμαι ευγνώμων σε αυτή την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να τερματίσω την καριέρα μου με τον τρόπο που ήθελα! Φορώντας τη φανέλα της! Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποσυρθώ. Η ΤΣΣΚΑ ήταν το τελευταίο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα για να αγωνιστώ, έστω και για λίγους μήνες», είπε ο 36χρονος παλαίμαχος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σας μιλήσω για το μέλλον μου. Απολαμβάνω τη ζωή μου, βλέπω τους φίλους μου σε όλη την Ευρώπη και θυμάμαι το παρελθόν. Θα σκεφτώ το μέλλον μου αργότερα! Είχα την ευκαιρία να παίξω στο ΝΒΑ όμως έμεινα στην Ευρώπη και κατέκτησα την Euroleague».

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, είχε να θυμηθεί τα… περίεργα τηλέφωνα του Παπαλουκά: «Αποχαιρετάμε έναν από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια! Θα τον θυμόμαστε όχι μόνο ως αθλητή αλλά για την προσωπικότητά του, το πάθος του και το ταλέντο του. Προσωπικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ο Παπαλουκάς με καλούσε στο τηλέφωνο όταν τον σταματούσε η τροχαία για παράβαση του ορίου ταχύτητας (γέλια)! Μου λείπουν αυτά τα τηλεφωνήματα!».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: