Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σνάιντερ για... Γιουνάιτεντ!!

Σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «μετακομίζει» στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε ο μέσος της Γαλατασαράι, Γουέσλι Σνάιντερ.

Σνάιντερ για... Γιουνάιτεντ!
Φήμες αλλά και διάφορα δημοσιεύματα θεωρούσαν την μεταγραφή του «10αριου» της Γαλατασαράι, Γουέσλι Σνάιντερ, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδόν τελειωμένη υπόθεση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο διεθνής Ολλανδός μέσος θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από το «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα»:«Γνωρίζω όσα γνωρίζετε και εσείς. Δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά ξέρω τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ».

Ενώ τόνισε το πόσο χαρούμενος είναι, αυτήν την στιγμή, στην Τουρκία, δήλωσε:«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά, αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Ξεχωριστή σχέση, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αναπτύξει ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μαντσίνι με την, πάντα, εκδηλωτική κερκίδα του συλλόγου: «Είναι πολύ συναισθηματικοί, έχουν πάθος και, θα ήθελα να τους ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να τους μιλήσω για κάτι που δεν γνωρίζω τόσο καλά».

Τέλος, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, για την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Champions League μετά και τη νίκη τους επί της Γιουβέντους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: