Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο «Βλάσης» είναι εδώ!!

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη τέθηκε ο την Τετάρτη ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε και πλέον υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο «Βλάσης» είναι εδώ!
Το πρόβλημα Ντε Μπλάσις λύθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Βλάσης» χτύπησε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπέστη ένα διάστρεμμα, έμεινε εκτός από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι έτοιμος για το προσεχές παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους».

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και την Τετάρτη οι Κουρμπέλης και Μπαρτολίνι, ενώ ο Φορμίκα έκανε τρέξιμο. Τέλος ο Τσαμπούρης είχε πυρετό και έμεινε και σήμερα εκτός, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Κανονικά υπολογίζεται ο Μπαράλες, ενώ εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ουσέρο.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, το οποίο περιλάμβανε διπλές προπονήσεις, το πρωί υπήρχαν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ η δεύτερη είχε φυσική κατάσταση και οικογενειακό δίτερμα. Επόμενο ραντεβού στις εγκαταστάσεις της ομάδας, την Πέμπτη το πρωί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: