Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Διχόνοια, δυσπιστία και ανησυχία!!

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον Άρη. Διχασμός μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, δυσπιστία για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών συνθέτουν το παζλ.

Διχόνοια, δυσπιστία και ανησυχία
Την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα συσσωρεύονται και λύση φαίνεται να μην προκύπτει από πουθενά, ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει και εσωτερικές διαμάχες. Η ΠΑΕ απάντησε στην αιχμηρή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τη διοίκηση Ηλιάδη και το κλίμα… πόλωσης καλά κρατεί.

Από πλευράς ΠΑΕ τονίζεται πως οι συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή είναι σε κρίσιμο σημείο και θα δημοσιοποιήσει όταν κρίνει σκόπιμο τις λεπτομέρειες για τις μεταξύ τους συζητήσεις κρατώντας μέχρι τότε απόρρητο το περιεχόμενό τους. Πάντως το κλίμα δυσπιστίας για τον Γιάννη Κωνσταντινίδη ήρθε να εντείνει η απόφασή του να μη μιλήσει ανοικτά για τις προθέσεις του σε συνέντευξη Τύπου, όπως είχε προαναγγείλει, αλλά στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ την ερχόμενη Δευτέρα.

Κίνδυνος από τους «πρώην»

Τις συνέπειες της απόρριψης της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 κινδυνεύει να βιώσει σύντομα ο Άρης. Κι αυτό γιατί την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί αντιμέτωπος στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με έξι πρώην παίκτες της ομάδας (Τόχα, Αραβίδης, Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο, Χουάνμα, και Κοτταρίδης), που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις υπέρ τους για οφειλόμενα και ζητούν επιβολή ποινών, αν δεν πληρωθούν. Σε αυτό το τιμ παικτών πιθανώς να προστεθούν οι Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ διεκδικώντας τα οφειλόμενα. Αν η ΠΑΕ Άρης δεν είναι σε θέση να τηρήσει τους διακανονισμούς, κινδυνεύει άμεσα με ποινή αφαίρεσης βαθμών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: