Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Παντελίδης στο Metropolis: «Νούμερο ένα κίνδυνος ο Λούκας»

Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως ο νούμερο ένα κίνδυνος για τους Ολλανδούς είναι ο Λούκας.

Αναλυτικά:

Για την εξέλιξη του αγώνα, βάσει των νεαρών παικτών που θα ρίξει στην μάχη ο Άντβοκαατ: «Εξαρτάται πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν ο ΠΑΟΚ μπει από νωρίς μπροστά στο σκορ, δεν νομίζω αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να δείξουν σημάδια ανάκαμψης. Αν όμως ο ΠΑΟΚ δεν βάλει νωρίς γκολ, θα πάρουν ψυχολογία. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται λεπτό προς λεπτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια ενός αγώνα».

Για τις τελικές προσπάθειες και το αποψινό παιχνίδι: «Αν είναι ένα παιχνίδι που έχει τόσες τελικές προσπάθειες και ήρθε ανεπιτυχή αποτέλεσμα, μακάρι τουλάχιστον όταν δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα να ακολουθεί τόσο καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως σήμερα αν ο ΠΑΟΚ παίξει τόσο καλά, δεν θα έχει πρόβλημα. Νομίζω πως θα μπει ακόμα καλύτερα σήμερα στην Τούμπα, αν και σε αρκετά παιχνίδια δεν έχει μπει δυνατά από νωρίς. Είναι όμως πολύ σημαντικό που βρίσκει την δύναμη και αντιδρά, όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ».

Για τον νούμερο ένα κίνδυνο: «Δεν ξέρω την ενδεκάδα, αν παίξει ο Λούκας, είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την Άλκμααρ. Και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκανε εκπληκτικές ενέργειες και δημιούργησε πρόβλημα. Αυτόν θα πρέπει να προσέξει καλά η Ολλανδική ομάδα».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Πιστεύω θα τα πάει μια χαρά. Είναι ένας παίκτης εκρηκτικός και με καλή τεχνική κατάρτιση και είναι μια καλή ευκαιρία για αυτόν να παίξει στην θέση του χαφ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά απόψε»

Για το γεγονός ότι η Άλκμααρ θα παραταχθεί με πολλούς νεαρούς παίκτες: «Ο στόχος στην Άλκμααρ είναι ξεκάθαρος. Πρέπει να βγουν νεαρά παιδιά από την ομάδα. Ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος αλλά είναι ξεκάθαρος. Στην Ολλανδία προτιμάνε να κερδίσουν έναν παίκτη, παρά την πρώτη θέση. Φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα πλάνο. Για κανένα λόγο δεν θα φύγουν από αυτό το πλάνο, ακόμα και αν η Άλκμααρ δεχθεί απόψε τέσσερα γκολ».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: