Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μεταγραφές… εσωτερικού!

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα τον Γενάρη, αν και έχουν προκύψει δημοσιεύματα για αμυντικούς. Ποιο το πλάνο της διοίκησης για τους 16 του Champions League.

Μεταγραφές… εσωτερικού
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει ότι δύσκολα θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού κρίνει ότι το υπάρχον ρόστερ είναι πλήρες και υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Στη φάση των ομίλων του Champions League οι Πειραιώτες έδειξαν ότι έχουν αρκετές δυνατότητες, παλεύοντας για τη νίκη ακόμα και κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν και είχαν πάντα ως στόχο το «τρίποντο» στους εντός και εκτός έδρας αγώνες τους.

Αν και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, αυτό δεν εμποδίζει να υπάρχουν πολλά σενάρια από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, στη Σερβία επαναφέρουν το όνομα του του Βίλοτιτς, του κεντρικού αμυντικού της Γκρασχόπερς. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του Μίλαν Τσάλασαν (πρώην ατζέντης του Κριστιάν Καρεμπέ) υποστήριξε πως «υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο για μας, να περιμένουμε το καλοκαίρι όταν ο Μανωλάς θα πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα ή να φύγουμε τον Γενάρη για άλλη ομάδα».

Παράλληλα, υπήρξαν δημοσιεύματα στην Τυνησία για δύο παίκτες της Κλαμπ Αφρικέν, τον μέσο Τζαμπού, τον οποίο ο Καρεμπέ έχει χαρακτηρίσει ενδιαφέρουσα περίπτωση και για τον αμυντικό Γιαακουμπί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι αναφορές στο εξωτερικό αφορούν την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, όμως εκεί υπάρχουν αρκετές λύσεις, με τον Μιγκέλ Τόρες να παίρνει τη θέση του Μεντζανί στη λίστα της UEFA.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Παπάζογλου, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί από τους «ερυθρόλευκους» για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δηλωθεί για τα ευρωπαϊκά ματς και ο Σέποβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: