Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί είσαι… PAOK!

Με στόχο την πρωτιά στον 12ο όμιλο του Europa League και να διατηρήσει το ευρωπαϊκό του αήττητο υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τα… δεύτερα της Άλκμααρ στην Τούμπα.

Γιατί είσαι… PAOK
Καμία πρόθεση να ακολουθήσει την τακτική του Ντικ Άντβοκαατ δεν έχει ο Χουμπ Στέφενς για το αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο προπονητής των Ολλανδών αποφάσισε να έρθει με τα… δεύτερα στην Τούμπα, όμως ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» σκοπεύει να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να «χτυπήσει» το ματς και η ομάδα να πάρει τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, αφού δεν έχουν χάσει σε πέντε αγώνες και μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετά την ήττα από τη Σάλκε στην προκριματική φάση του Champions League.

Επίσης, ο «Δικέφαλος» μετράει τέσσερις σερί νίκες στο Europa League μετά το 3-0 από την Ουντινέζε στις 23 Φεβρουαρίου 2012.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου (ή Σκόνδρας), Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης (Κίτσιου). Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Κατσικάς, Ολίσε, Γεωργιάδης και Πόζογλου.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ντικ Άντβοκαατ θα παρατάξει και εκείνος με 4-3-3 την Άλκμααρ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, την εστία των Ολλανδών θα υπερασπιστεί ο Ντε Βίντερ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Ρέινερ, Λαμ, Χουντ και Χαπς.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκουντέλι, Όφερτουμ και Γκόρτερ. Στην επίθεση θα αγωνιστούν Λιούις, Άντβιτς και Μπερχούις.

Στην αποστολή είναι, επίσης, οι Εστέμπαν, Γιόχανσον, Γκούντμονσον, Βάιτενς, Φαν Όβερουμ, Χέι και Ντο Σάντος.

Προϊστορία του ΠΑΟΚ με Ολλανδούς

Πέντε φορές έχει παίξει ο ΠΑΟΚ με ολλανδική ομάδα στην Τούμπα και μόλις μία φορά κέρδισε. 0-1 και 3-2 κόντρα στην Αϊντχόφεν, 1-1 με τη Χέρενφεν, 2-3 με την Αλκμααρ και 3-3 με τον Αγιαξ.

Διαιτητής

Ο 28χρονος Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ασφαλιστής στο επάγγελμα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αλκμάαρ για το Europa League.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: