Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Προχωράει για Ρομπέρτο η Ίντερ!!

Επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρομπέρτο φέρεται να είχε η διοίκηση της Ίντερ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Προχωράει για Ρομπέρτο η Ίντερ!
Εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στην πρόκριση στους «16» του Champions League είναι χωρίς αμφιβολία ο Ρομπέρτο.

Πρόθεση της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να κρατήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα και τα… μηνύματα που έρχονται από την πατρίδα του τις τελευταίες είναι ενθαρρυντικά.

Στην Ιβηρική αναφέρουν πως δύσκολα θα επιστρέψει στην Ατλέτικο ο 27χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έχει υπογράμμισε πως θα δει το μέλλον του στο τέλος της σεζόν.

Από την Ιταλία, όμως, τα… μηνύματα είναι ανησυχητικά και αν ισχύουν, τότε δύσκολα ο Ρομπέρτο θα μπορέσει να απαντήσει αρνητικά σε μία τέτοια πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ - που είχε έρθει αρχικά για τον Μήτρογλου και στη συνέχεια για τον Μανωλά – φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον Ισπανό πορτιέρο.

Μάλιστα, στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: