Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αποφόρτιση για Μπεργκ και Πράνιτς!!

Μπεργκ και Πράνιτς αποχώρησαν πρόωρα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη για να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης. Κλειστά χαρτιά και… διαχείριση εν όψει Ατρομήτου από Αναστασίου.

Αποφόρτιση για Μπεργκ και Πράνιτς
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημαντικό ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο κορυφώνεται. Ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε και στην προπόνηση της Πέμπτης κλειστά τα χαρτιά του για τα πλάνα του, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Το παρήγορο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα πέραν του Μπαϊράμι, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση και στο τελευταίο κομμάτι της έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς είναι αμφότεροι επιβαρυμένοι από τα συνεχή ματς. Περίπτωση να χάσουν το προσεχές ματς ο Σουηδός φορ και ο Κροάτης μέσος, πάντως, δεν υπάρχει.

Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να κάνει μία ειδική διαχείριση στο δυναμικό της ομάδας του, καθώς από το προσεχές Σάββατο μέχρι την επόμενη Κυριακή υπάρχουν τρία δύσκολα ματς, με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (14/12), το Λεβαδειακό εκτός έδρας (18/12) και τη Skoda Ξάνθη ξανά εντός έδρας (22/12). Είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστούν οι ίδιοι παίκτες σε όλα τα ματς, προκειμένου η ενδεκάδα να είναι φρέσκια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: