Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Φουλάρουν για άρθρο 99 και Πανελευσινιακό!!

Αγωνιστική και διοικητική προετοιμασία έχουν οι τελευταίες ημέρες για τον Άρη. Από την μια η αυριανή ημέρα, που θα κρίνει την είσοδο της ΚΑΕ στο άρθρο 99, αναγκάζει όλη την ομάδα των νομικών και της διοίκησης να είναι σε πλήρη εγρήγορση, από την άλλη η δύσκολη αναμέτρηση με την Ελευσίνα, θέλει τους παίκτες να βλέπουν μόνο νίκη, για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Μία προπόνηση (12-3) περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη, εν όψει της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Στη συνέχεια, η ομάδα είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, καθώς επισκέφθηκε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, που βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση του Πέτρου Ράσογλου, ταμία του Μουσείου.

Η ομάδα ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, παρατηρώντας μοναδικά εκθέματα της σύγχρονης Τέχνης, που φυσικά κίνησαν την περιέργεια και το ενδιαφέρον όλων. Από κοντά πάντως και η διοίκηση.

Τέλος, άπαντες χαλάρωσαν με ένα ζεστό ρόφημα στην καφετέρια του Μουσείου. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για τον Βαγγέλη Αγγέλου να ξεχαστεί μετά το θάνατο του πατέρα του. Ο Έλληνας τεχνικός πάντως φρόντισε ένα βγάλει τους παίκτες του από την παγωμάρα της επιστροφής του στην προετοιμασία μετά από την απώλεια ενός τόσο σημαντικού προσώπου για τον ίδιο, δείχνοντας ότι παίκτες και τεχνικό τιμ είναι πάνω από όλα οικογένεια στα δύσκολα κυρίως.

Δε συζητήθηκε του Μανωλόπουλου

Ούτε χθες συζητήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η αίτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.Η απόφαση της ΕΕΑ αναφέρει:
«Αίτηση του προπονητή Σωτηρίου Μανωλόπουλου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.  (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) ΑΝΑΒΟΛΗ για 18-12-13». Μέσα σε όλα τα άλλα στην ΚΑΕ έχουν να ασχοληθούν και με αυτό το θέμα.

*Οι Χριστοδούλου, Γκούμας και Θεονάς θα διευθύνουν την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του με τον Πανελευσινιακό.Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16:00 δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Μειώνονται οι απουσίες για την Ελευσίνα

Μοχάμεντ Φαγιέ και Ρομπ Τζόουνς αναμένεται να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα για το παιχνίδι με τον Άρη. Αμφότεροι, έλαβαν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της αθηναϊκής ομάδας ενώ και ο Μανώλης Παπαμακάριος θα δώσει το «παρών».

Μοναδικός απών για την ομάδα της Ελευσίνας, θα είναι ο Σπύρος Μαγκούνης. Η ομάδα του Σκαραφίγκα θέλει με κάθε τρόπο την νίκη, για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, αφού μετράει ρεκόρ 3-6. Ο Άρης καλείται να σταματήσει τους ξένους και το Μανώλη Παπαμακάριο, που είναι και ο ηγέτης της ομάδας. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: