Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ελπίζει στην τύχη ο Βενγκέρ!!

Σε μια καλή κλήρωση ελπίζει πλέον για την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού η ομάδα του κατετάγη δεύτερη στον όμιλο και οι υποψήφιες αντίπαλοί της είναι όλες τους δυνατές ομάδες.

Ελπίζει στην τύχη ο Βενγκέρ
Στη… θεά Τύχη έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο Αρσέν Βενγκέρ, μπροστά στην κλήρωση της Δευτέρας, αφού η ήττα της Άρσεναλ από τη Νάπολι, (2-0) κατέταξε τους «κανονιέρηδες» στη δεύτερη θέση του 6ο ομίλου.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ ελπίζει ότι η κληρωτίδα θα φερθεί με επιείκεια στην ομάδα του, αφού τα τελευταία χρόνια αυτή έχει έρθει αντιμέτωπη με πολύ δυνατές ομάδες όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν. «Κατά τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια είχαμε πάντα μια δύσκολη κλήρωση . Ίσως φέτος να είμαστε λίγο πιο τυχεροί . Προκριθήκαμε για 14η συνεχόμενη χρονιά στη φάση των 16 . Ίσως ο αριθμός 14 μας δώσει λίγη τύχη . Πολλά μπορούν να αλλάξουν για εμάς».

Ο Γάλλος προπονητής εξέφρασε την απογοήτευση του για τη δεύτερη θέση και για τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη. «Απογοητεύτηκα γιατί αισθάνομαι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο . Αλλά θα μπορούσε να ήταν χειρότερα …Φυσικά το να τερματίζει κανείς δεύτερος κάνει πιο δύσκολη την κλήρωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Άρσεναλ, όντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της, θα κληρωθεί με μία από τις πρώτες ομάδες των άλλων ομίλων, με τον περιορισμό να μην προέρχονται από την ίδια χώρα. Εκτός από τις πρώτες Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι που προέρχονται από την ίδια χώρα και την πρώτη του δικού της ομίλου Ντόρτμουντ, οι υπόλοιπες (Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα) είναι πιθανοί αντίπαλοι της Άρσεναλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: