Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Φορ ψάχνει. Μέσους… θα’ χει!

Συνεχίζει την αναζήτηση σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός, που δεν πρόκειται να κινηθεί για μέσο. Σε πολύ καλό δρόμο οι ανανεώσεις με Ζέκα και Λαγό. Προχωρούν οι διακανονισμοί, ενημερώνεται η UEFA.

Φορ ψάχνει. Μέσους… θα’ χει
Μόνο για επιθετικό θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά κι αυτό υπό την προϋπόθεση να βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιάννης Αναστασίου και στην… τιμή που μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά η διοίκηση της ΠΑΕ.

Ήδη έχει γίνει μια σχετική προεργασία για κάποιους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από το εξωτερικό ο προπονητής της ομάδας και ο Νίκος Νταμπίζας, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει απόφαση και η (όποια) επιλογή δεν θα γίνει βιαστικά, αλλά πολύ προσεκτικά.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αν δεν βρεθεί παίκτης που να καλύπτει αγωνιστικά και… οικονομικά το «τριφύλλι» να καλυφθεί το κενό εκ των έσω με τον Καρέλη να αποτελεί τη ρεζέρβα του Μπεργκ και να καθιερώνεται το 4-3-3 με την επιστροφή του Μπαϊράμι, από τον οποίο περιμένουν άλλο πρόσωπο όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Μέσοι για «δέσιμο»

Από πλευράς Παναθηναϊκού διαψεύδονται οι φήμες περί απόκτησης μέσου. Αντί μεταγραφής, οι «πράσινοι» φαίνεται πως σύντομα θα προχωρήσουν σε ανανεώσεις στη συγκεκριμένη γραμμή. Η πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Ζέκα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο σωστό δρόμο προκειμένου ο Πορτογάλος, που δεσμεύεται ως το 2015, να υπογράψει ως το 2018. Αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση του Τάσου Λαγού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Με την πλευρά του νεαρού άσου που φέτος έχει κερδίσει φανέλα βασικού θα γίνουν σύντομα συζητήσεις.

Συμπληρώνει το φάκελο

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε χθες με τον Φάμπρι για το διακανονισμό μιας οφειλής 150.000 ευρώ, που θα αποπληρωθεί σε πολλές δόσεις στον Ισπανό πρώην προπονητή. Σειρά θα πάρουν κι άλλοι πρώην παίκτες της ομάδας, με στόχο της διοίκησης να αποτελεί να έρθει σε συμφωνία με όλες τις πλευρές και να ενημερώσει σχετικά την UEFA, προκειμένου φέτος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση κι εφόσον εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions ή το Europa League να αγωνιστεί σε αυτό κανονικά. Άλλωστε το πλάνο εξυγίανσης (που δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί αν τελικά προκύψει επενδυτής) έχει ως κομβικό του σημείο την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και τα έσοδα από την UEFA.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: