Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Με τέτοιες προκρίσεις αποκτήσαμε μέταλλο στην Ευρώπη»

Το όνομα του στην Ευρώπη έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ με τις προκρίσεις που σημείωσε, όπως δήλωσε ο Αθανασιάδης. Επιπλέον, τόνισε ότι ομάδα του αξίζει να βγει πρώτη στον όμιλος της.

«Με τέτοιες προκρίσεις αποκτήσαμε μέταλλο στην Ευρώπη»
Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε στον περιοδικό τους συλλόγου με αφορμή το σημερινό(12/12, 22:05) εντός έδρας παιχνίδι με την Άλκμααρ για το Europa League, όμως στάθηκε επίσης στις θετικές συνέπειες που είχε η ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό με 4-0. «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, Ελπίζω να μην χρειαστεί άλλη ήττα», επεσήμανε φορ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν με αποσπούν ούτε τα εγκωμιαστικά σχόλια όταν η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, ούτε η κριτική με αγχώνει», απάντησε, κληθείς να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για αυτόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Εναντίον της ΑΖ ο ΠΑΟΚ παίζει για την πρωτιά στον όμιλο του Europa League. Έχεις ζήσει μεγάλες προκρίσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια…

"Ο ΠΑΟΚ όντως κατάφερε μέσα από μεγάλες προκρίσεις να φτιάξει όνομα και μέταλλο στην Ευρώπη. Αυτό έχει πολλά οφέλη. Και στην αυτοπεποίθησή μας και στην βαθμολογία συνολικά της Ελλάδας και στις τωρινές μας κληρώσεις, όπου ανήκουμε στον πυρήνα των ισχυρών ομάδων του Europa League. Περισσότερο, όμως, είναι η δίψα για επιτυχίες που έχει ολόκληρη η ομάδα. Μακάρι σήμερα να πάνε όλα καλά και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Μας αξίζει νομίζω βάσει της συνολικής εικόνα μας στον όμιλο. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς, η ΑΖ είναι βελτιωμένη με τον καινούριο προπονητή και είναι ένα ματς που θα παίξει χωρίς άγχος, καθώς έχει και εκείνη εξασφαλίσει την πρόκριση".

Η ομάδα έδειξε πολύ καλή αντίδραση μετά την τελευταία της ήττα στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να πληγωθείτε για να δείξετε το καλό σας πρόσωπο;

"Όλοι ταρακουνηθήκαμε μετά από εκείνο το ματς. Δεν μας βγήκε τίποτα, υπεστήκαμε μια δύσκολη ήττα που δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δυο ομάδων. Φυσικά πάντα μαθαίνεις από μια ήττα και νομίζω ότι καταφέραμε και αλλάξαμε άμεσα πράγματα στη λειτουργία μας, όχι μόνο στα ματς, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Το θέμα είναι ότι πρέπει να τα διατηρήσουμε και να βασιστούμε σ αυτά για να βελτιωθούμε κι άλλο. Ελπίζω να μη χρειαστεί άλλη ήττα!"

Σου χρεώνουν αδιαφορία, έλλειψη προσπάθειας, ροπή προς τη νυχτερινή ζωή και τα τατουάζ…

"Εγώ τα τελευταία τρία χρόνια που έχω αποκτήσει ρόλο μέσα στον ΠΑΟΚ, αφού γύρισα από τον δανεισμό στον Πανσερραϊκό, προσπαθώ κάθε χρόνο να βελτιώνω τις επιδόσεις μου και το παιχνίδι μου. Δεν με αποσπούν ούτε τα εγκωμιαστικά σχόλια όταν η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, ούτε η κριτική με αγχώνει. Ναι, τσαντίζομαι ορισμένες φορές όταν για την κακή απόδοση «φταίνε» τα τατουάζ, τρελαίνομαι όταν κυκλοφορούν ψέματα για τη ζωή που κάνω, για δήθεν εξόδους. Σε άλλα παιχνίδια μπορεί να είμαι καλός, σε άλλα να μη… βλέπομαι, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να ψάχνουμε τις αιτίες στα τατουάζ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: