Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κορυφή για τους «βιόλα»

Η πρώτη θέση ήταν το μόνο ζητούμενο στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και κρίθηκε στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Ντινιεπρ, με τους βιόλα να επικρατούν 2-1 των Ουκρανών και να την εξασφαλίζουν.

Κορυφή για τους «βιόλα»
Όπως είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό Φιορεντίνα και Ντιέπρ είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο. Η Ντιεπρ κατάφερε να παγώσει ακόμη περισσότερο το ήδη παγωμένο Αρτέμιο Φράνκι στο 12΄με τον Κονοπλιάνκα να γράφει το 0-1, που έδινε προσωρινά την πρώτη θέση στον όμιλο.
Ωστόσο, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια ο Χοακίν έφερε το ματς στα ίσα για την Φιορεντίνα.

Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μετά από κάποιες ευκαιρίες στην εστία των Ουκρανών πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Γκιγιέρμο Γκουαδράδο στο 77΄, τον Κολομβιανό μέσο που θα αντιμετωπίσει η εθνική μας το καλοκαίρι στην Βραζιλία.

Όσον αφορά το ντέρμπι της… ουράς στον 5ο όμιλο Παντούρι και Πάσος Γερέιρα έμειναν στο 0-0 σε παιχνίδι που κυριολεκτικά, έγινε γιατί έπρεπε να γίνει…και φυσικά οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Οι Πορτογάλοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινή κάρτα ο Λεάο.

5ος όμιλος

Αποτελέσματα

Φιορεντίνα-Ντνίπρο 2-1
Παντούρι-Πάσος Φερέιρα 0-0

Βαθμολογία

Βαθμολογία: Φιορεντίνα 16 (12-3), Ντνίπρο 12 (11-5), Πάσος Φερέιρα 3 (1-8), Παντούρι 2 (3-11)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: