Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο «ανεβασμένος» και οι εορτάζοντες!

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις προπονήθηκε και την Πέμπτη, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη, για τα καλά. Έτοιμος και ο Τσαμπούρης. Γενέθλια για Γκοϊάν Ζαραδούκα.

Ο «ανεβασμένος» και οι εορτάζοντες
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Στάικου Βεργέτη, ενόψει Πανιωνίου λύθηκε. Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις προπονήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να τίθεται στα πλάνα του νεαρού τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Βεργέτης βλέπει πως έχει και πάλι στη διάθεσή του τον «Βλάση», όπως και τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο τιμωρημένος, Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος έχει κάρτες και θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Βεργέτης αναπροσαρμόζει τα πλάνα του, την στιγμή που ο Σέτι, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ουσέρο, με τον Εντό να γίνεται δεύτερος εσωτερικός μέσος πλάι στον Μουνάφο.

Ο Ντε Μπλάσις θα ξεκινήσει, λογικά, βασικός με τον Ναβάρο να είναι στα άκρα, πίσω από τον Μπαράλες, στο κλασσικό 4-3-3 που επιλέγει ο Τριπολιτσιώτης τεχνικός.

Τέλος, ημέρα γενεθλίων η Πέμπτη, με τον Ντορίν Γκοϊάν και τον Γιάννη Ζαραδούκα να έχουν την τιμητική τους και άκουσαν τις ευχές των συμπαικτών τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: