Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Θα νικήσει ο ΠΑΟΚ»

No 360372
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρουντ Κνολ, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του “Δικεφάλου” με την Άλκμααρ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρουντ Κνολ:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ: “Γνωρίζω πως είναι ένα  παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου. Δε ξέρω αν θα έχει ‘sold out’, αλλά θα είναι πολύ ωραίο να είναι γεμάτο το γήπεδο της Τούμπας. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι καθώς οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν τις ικανότητες τους. Επιπλέον ο Στέφενς ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει καθώς θα έχει την στήριξη του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει γιατί έχει μεγαλύτερη θέληση για την νίκη και θα του δώσει ώθηση, η γεμάτη Τούμπα.”
Για τον γεγονός πως η Άλκμααρ θα παίξει με πολλούς νεαρούς παίκτες: “Έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, έχασε από τη Τβέντε στο πρωτάθλημα και οι νέοι παίκτες που θα παίξουν έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Το πιο σημαντικό για την Άλκμααρ  πιστεύω πως είναι η πορεία της στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Από τότε που την ανέλαβε ο Άντβοκατ πάει πολύ καλά και είναι στις πρώτες θέσεις. Τη δεδομένη χρονική στιγμή σίγουρα προτεραιότητα έχει το εγχώριο πρωτάθλημα”.
Για το “κλειδί” του αγώνα: “Αν έπαιζε ο Σαλπιγγίδης θα ήταν το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. Από εκεί  και πέρα οι νεαροί παίκτες  των δύο ομάδων θα κάνουν τη διαφορά. Ιδιαίτερα ο Αθανασιάδης που είναι ένας παίκτης που έχει εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα”.
Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΑΖ: “Η άμυνα είναι το μεγάλο μειονέκτημα της ΑΖ. Επιθετικά όμως η Ολλανδική ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη.  Ο Γκουντμονσον είναι πολύ επικίνδυνος όπως και οι Γιόχανσον και Άβντις. Είναι και οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν εύκολο το γκολ και θα πρέπει να τους προσέχει ο ΠΑΟΚ”.
Για το πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες της Άλκμααρ την ατμόσφαιρα στη Τούμπα: “Είναι δεδομένο πως οι παίκτες της ΑΖ θα ζήσουν μια νέα εμπειρία. Στην Ολλανδία πάλι μαζεύεται πολύ κόσμος αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές”.
Για το πότε θα επισκεφτεί την Ελλάδα: “Θα έρθω τον Μάρτιο και για να δω τον ΠΑΟΚ από κοντά και τον Στεφενς, αλλά και τον Λόκχοφ, τον βοηθό του, με τον οποίο έχουμε και κοινό μάνατζερ. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να τα πάει όσο το δυνατό καλύτερα και πάρει και το πρωτάθλημα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: