Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ζέκα, σέντερ φορ και Φάμπρι!

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε μια πρώτη επαφή με την πλευρά Ζέκα, τη στιγμή που επετεύχθη διακανονισμός με τον Φάμπρι. Τι γίνεται με τη μεταγραφή επιθετικού.

Ζέκα, σέντερ φορ και Φάμπρι
Αρκετές εξελίξεις είχε η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό, με τα «μέτωπα» να κλείνουν σιγά σιγά. Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως είχε προαναγγείλει είχε μια πρώτη επαφή με την πλευρά Ζέκα, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Πορτογάλου. Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πορτογάλο. Στην πρώτη κουβέντα, δεν τέθηκε επί τάπητος το οικονομικό, αλλά είναι κάτι το οποίο θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες, με τις δυο πλευρές να επιθυμούν να συνεχίζουν μαζί.

Από εκεί και πέρα, επετεύχθη διακανονισμός με τον Φάμπρι, γεγονός ευχάριστο για το «τριφύλλι». Το ποσό, φυσικά, είναι μικρό σε σχέση με ποδοσφαιριστών. Η συμφωνία λέει για μικρές δόσεις, μια εξέλιξη που βολεύει την ΠΑΕ.

Τέλος, σε ό, τι έχει να κάνει μεταγραφικά, πρέπει να τονιστεί ότι οι «πράσινοι» κοιτάζουν αποκλειστικά και μόνο για σέντερ φορ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της φυγής του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ηδη έχουν αρχίσει κάποιες επαφές, με στόχο να βρεθεί ο κατάλληλος που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: