Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

16399_front
 Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Μπλάντεν Φορτούλα, δήλωσε στον Arena FM 89,4 πως ο Ολυμπιακός έχει “ξεφύγει” και πως ο “Δικέφαλος” έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τους Πειραιώτες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του “Δικεφάλου” με την Άλκμαρ στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στους τερματοφύλακες της ομάδας.
Αναλυτικά είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμαρ:
“Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με ωραίο ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες πάνε για τη πρωτιά και ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να πάρει το καλύτερο πιθανό αποτέλεσμα και να κερδίσει τον  αγώνα. Οπωσδήποτε η ομάδα θα πρέπει να παίξει για την νίκη μπροστά στους φιλάθλους της καθώς έχει αντίπαλο μια καλή ομάδα από μια ποδοσφαιρικά σημαντική χώρα”.
Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ:
“Το είχα πει και πέρυσι που ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μιλούσε για πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θέλει χρόνο και να απαιτεί να φτιαχτεί μια ισχυρή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει καθώς βγαίνει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ,  έχει ισχυρούς προέδρους και βρίσκεται στην Αθήνα. Για την ώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δεύτερος στην Ελλάδα να πηγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ακούγεται στην Ευρώπη ώστε να “πουλάνε” παραπάνω και οι παίκτες του. Με αυτό τον τρόπο πρέπει να δυναμώσει οικονομικά, να χτίσει ομάδα και μελλοντικά να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι μακράν καλύτεροι αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ,  και Άρης δε υπάρχουν φέτος. Ιδιαίτερα η θέση του Άρη με στεναχωρεί πολύ. Η επαρχία είναι αδύναμη και η μόνη ομάδα που κάνει κάτι είναι ο Ατρόμητος. Δεν υπάρχουν ομάδες να κόψουν βαθμούς από τον  πρώτο. Πρέπει να γίνουν μεταγραφές και τον Ιανουάριο αλλά και του χρόνου και να πλησιάσουμε βήμα βήμα τον Ολυμπιακό”.
Για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ:
“Μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση τα προσόντα του Χακόμπο όταν τον είδα σε μερικές προπονήσεις αλλά έχει θέμα με τον χαρακτήρα του. Για να πούνε οι τρεις αρχηγοί πως υπάρχει πρόβλημα μαζί του θα πει πως δε μπορεί να προσαρμοστεί στο σύνολο. Από την άλλη πλευρά, ο Γλύκος είναι ένα παιδί που εκμεταλλεύεται όσες ευκαιρίες παίρνει. Πάει πολύ καλά στην απόδοση του, είναι σε ηλικία που πρέπει να του δοθεί ευκαιρία και δεν έχει δημιουργήσει στην ομάδα ούτε ένα πρόβλημα. Σε αυτόν πρέπει να δώσει προσοχή ο ΠΑΟΚ. Τέλος, όσο αναφορά τον Γιακουμή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν τον έχω δει προσωπικά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: