Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Την υπέρβαση στο Champions League ο Ολυμπιακός!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για μια πρόκληση που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στο Champions League.
Το ερώτημα που υπάρχει από την ώρα που έληξε το ματς – θρίλερ με την Άντερλεχτ και μετά είναι αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβασή του στο Champions League
Η πρόκληση
Κι αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Μίτσελ μετά την πανηγυρική πρόκριση.
Η χρυσή ευκαιρία
Ο Ισπανός προπονητής και οι παίκτες του έχουν μια χρυσή ευκαιρία για να καταφέρουν ό,τι ο Ολυμπιακός έχει να πετύχει χρόνια. Μια πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Πανίσχυρους
Θα ρωτήσει κάποιος «και είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο;». Δεν είναι. Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει πανίσχυρους αντιπάλους.
Ανταγωνιστικοί
Και οι ερυθρόλευκοι, όμως, έδειξαν ότι έχουν εκείνα τα στοιχεία που τους κάνουν ανταγωνιστικούς. Ο όμιλος, εξάλλου, δεν ήταν εύκολος. Μην ξεχνάμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ζάπλουτη, η Μπενφίκα διεκδίκησε πέρυσι τρείς τίτλους, ενώ και η Άντερλεχτ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.
Όλα είναι πιθανά
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Κι αν καταφέρει να δέσει ακόμα περισσότερο σαν σύνολο μέχρι τον Φεβρουάριο, τότε όλα είναι πιθανά. Δεν είναι εύκολο να πάρει μια πρόκριση, αλλά δεν είναι κι απίθανο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: