Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«1-2 ο ΠΑΟΚ»

haan
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ολλανδός πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρι Χάαν και μίλησε για τον σημερινό(27/2) επαναληπτικό με την Μπενφίκα όπου έκανε πρόβλεψη ότι ο «δικέφαλος» θα κερδίσει με 2-1 και θα πάρει την πρόκριση.
Για τις αναμνήσεις του από τα παιχνίδια με την Μπενφίκα: «Θυμάμαι ότι χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 στην Τούμπα, είχαμε αρκετά προβλήματα λόγο της αποβολής του Γεωργιάδη. Έπρεπε να πάμε στην Πορτογαλία για να κερδίσουμε, το κάναμε αλλά αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, Παίξαμε πολύ καλά στα δυο παιχνίδια και ήταν κρίμα, έχω πολύ καλές αναμνήσεις.
Θυμάμαι ότι σκοράραμε δυο γκολ με φάουλ. Αυτοί εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ που αγόρασαν δυο παίκτες από μας, τον Μαχαιρίδης και τον Σάμπρι».
Μια πρόβλεψη για το σημερινό παιχνίδι : «Θα κερδίσει 1-2 ο ΠΑΟΚ σήμερα και θα περάσει, αυτή είναι η πρόβλεψη μου».
Για τον Χουμπ Στέφενς: «Παίξαμε μαζί το 1984 στην PSV Αϊντχόβεν, ήταν ένας πάρα πολύ σκληρός αμυντικός. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες μέχρι στιγμής στην καριέρα του και είναι πολύ καλός προπονητής. Στην αρχή που είδα τα παιχνίδια με την Σάλκε, ήταν πολύ καλός, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ίσως αυτές οι αναμνήσεις από τα παιχνίδια με την Μπενφίκα να τους δώσουν το θάρρος και την δύναμη και σήμερα να κάνουν την υπέρβαση».
Για την κατάσταση στην Κίνα και το ποδόσφαιρο εκεί: «Την επόμενη βδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα εδώ. Το επίπεδο είναι καλό. Δεν είναι τόσο χαμηλό όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Πολλοί Ολλανδοί που στην Ευρώπη παίζουν βασικοί, εδώ κάθονται στον πάγκο. Το μόνο πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές είναι ότι όταν φεύγουν από την Κίνα δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που έχουν εδώ και δεν παρουσιάζονται τόσο καλοί».
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι οι καλύτεροι οπαδοί, το λέω πάντα και το λέω και τώρα».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:  «Τον αγαπάω τον κόσμο , πάντα μου λείπουνε, στην Τούμπα ήταν πάντα εκπληκτικοί. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: