Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Και αν σου κάτσει…!!

Τα… ρέστα του θα δώσει απόψε (27/2, 22:05) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα στην Πορτογαλία για να ανατρέψει το 0-1 της Τούμπας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σαλπιγγίδης, μέσα ο ανέτοιμος Καρντόσο.

Και αν σου κάτσει…
Ο ΠΑΟΚ θα μπει απόψε (27/2, 22:05, ΑΝΤ1, Nova ΣΠΟΡ FM 94,6-www.sport-fm.gr) στο «Ντα Λουζ» ως το μεγάλο αουτσάιντερ, σε ότι αφορά την πρόκριση, για να αναμετρηθεί με την Μπενφίκα, ύστερα από το 0-1 (με γκολ off side του Λίμα) της Θεσαλονίκης. Το ματς δει από κοντά και ο Ιβάν Σαββίδης.

Πρόκειται για την πρωτοπόρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, που δεν έχει χάσει εντός στη Superliga, αλλά ούτε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος, καθώς ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό, νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν και νίκησε την Άντερλεχτ.

Επιπλέον, στα τελευταία 20 παιχνίδια (εντός και εκτός) δεν έχει νικήσει μόνο στα δύο από αυτά. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά», στις τελευταίες 20 εκτός έδρας αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις έχει χάσει μόνο στις δυο.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε εκτός, καθώς είναι άρρωστος, όπως δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Λίνο, Ινσαουράλντε, Κατσουράνης και Σκόνδρας. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μαντούρο και εσωτερικοί μέσοι Λάζαρ και Κάτσε. Στα «φτερά» θα είναι οι Λούκας (δεξιά), Ολίσε (αριστερά), ενώ υπάρχει η πιθανότητα να προτιμηθεί ο Στοχ, αντί του 23χρονου εξτρέμ Ο Αθανασιάδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Κίτσου, Νίνης και Γεωργιάδης.

Η Μπενφίκα αναμένεται να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς, τους Ροντρίγκο και Τζούρισιτς, ενώ ο Καρντόσο, ο οποίος δεν είναι απολύτως έτοιμος. Ο Αρτούρ θα είναι τερματοφύλακας, ο Μάξι Περέιρα δεξί μπακ και ο Σίλβιο αριστερό με τους Λουϊζάο- Γκαράι το δίδυομο στο κέντρο της άμυνας. Οι Φέισα- Αμορίμ θα είναι στο άξονα και οι Σάλβιο (αριστερά), Γκαϊτάν (δεξιά) στις… πτέρυγες.

Οι Μοράες, Καρντόσο, Βιτόρια, Αμορίμ, Λίμα και Σουλεϊμάνι θα βρίσκονται στον πάγκο.

Εκτός έμειναν οι Ζαρντέλ, Έντσο Πέρες, Ιβάν Καβαλέιρο και Φούνες Μόρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: