Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν έχουμε ούτε τα στοιχειώδη»

Oι παίκτες της Δόξας Δράμας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τους λόγους που προπονήθηκαν χωρίς την παρουσία του τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και την κοινή γνώμη για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ και πολλούς μήνες στην ιστορικότατη, πλην όμως ταλαιπωρημένη ομάδα μας.

Κάτω από τις σημερινές συνθήκες η ομάδα αδυνατεί όπως φαίνεται να καλύψει έστω τα στοιχειώδη για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται και την απαρτίζουν.

Αυτούς που κάλεσε να της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Όχι μόνο δεν πληρωνόμαστε τα δεδουλευμένα μας, αλλά μπαίνει πλέον ζήτημα επιβίωσης.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε ούτε τα στοιχειώδη, για να πάρουμε τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ.

Οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν και τα όριά μας ξεπεράστηκαν, γι΄ αυτό και εμείς κατά τη χθεσινή προπόνηση αποφασίσαμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας να γυμναστούμε μόνοι μας, χωρίς το προπονητικό τιμ.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι οι παίκτες την κρισιμότητα της κατάστασης αγωνιστικά και δηλώνουμε ότι είμαστε συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά.

Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καθήκον μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική , δίνοντας την ψυχή μας ώστε να βγει η Δόξα από τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση.

Μετά τιμής, οι παίκτες της Δόξας Δράμας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: