Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο απόλυτος θρίαμβος!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το μεγάλο θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όχι δεν την φοβήθηκε, όχι μόνο την κοίταξε στα μάτια, όχι μόνο την κέρδισε πεντακάθαρα, αλλά την έστειλε και για Greek Moyzaka! Ο απόλυτος θρίαμβος!
Ένας Ολυμπιακός να τον πιεις στο ποτήρι, ένας Ολυμπιακός όπως τον ονειρεύονται οι φίλοι του. Μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από το όνομα του αντιπάλου. Παίζει το παιχνίδι της και στο τέλος κάνει ταμείο. Και φέτος, όχι μόνο παίζει το παιχνίδι της, αλλά το ταμείο είναι πάντα στο συν!
Ο Μίτσελ για ένα ακόμα παιχνίδι, έστησε εξαιρετικά την ομάδα και πήρε το 100% από κάθε παίκτη. Στην παρτίδα σκάκι με τον Μόγιες, κέρδισε για πλάκα, αναγκάζοντας τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ να παίξει στο τέλος με τέσσερις επιθετικούς και χωρίς οργανωτή. Οι Άγγλοι έφτασαν στο σημείο να παίζουν με γιόμες μέσα στο Ναό…
Ο Μίτσελ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ιστορικής ερυθρόλευκης βραδιάς και δικαιωματικά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον μεγάλο τους αντίπαλο και απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στο Μάντσεστερ, οι Πειραιώτες θα πάνε να υπερασπιστούν το 2-0 και ουσιαστικά αυτό που θα ψάξουν είναι ένα γκολ. Γιατί αν στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, καληνύχτα μαργαρίτα που λέει και ένας φίλος μου.
Μέχρι την ρεβάνς υπάρχει χρόνος για να τα συζητήσουμε εκ νέου. Τώρα το μενού περιλαμβάνει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πάντα τα παιχνίδια έχουν την δική τους αίγλη…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: