Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αργυριάδης στο Metropolis: «Η ΚΜΑ μπορεί να καταθέσει αίτηση ανάκλησης, ή να καλέσει Γενική Συνέλευση»

Ο νομικός Αργύρης Αργυριάδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», τονίζοντας πως η ΚΜΑ έχει δύο νομικούς δρόμους ενόψει της συνέχειας των διοικητικών εξελίξεων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο σκεπτικό παραμονής του Λάμπρου Σκόρδα.

Αναλυτικά:

Για τις κινήσεις της ΚΜΑ: «Η ΚΜΑ δίνει μια έξοδο διαφυγής στον Σκόρδα την οποία δεν δέχεται. Θα μπορούσε να φύγει πριν γίνει το βατερλό. Η ΚΜΑ μπορεί να καταθέσει αίτηση ανάκλησης, είτε να καλέσει Γενική Συνέλευση και να ανακαλέσει. Δεν μπορεί να υπάρχει δυσαρμονία με την διοίκηση και με τον κόσμο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτό μπορεί να κρατήσει από 15-20 μέρες. Γι? αυτό και ζήτησε ο κ. Στεφανίδης την παραίτηση του κ. Σκόρδα».

Για το σκεπτικό του Σκόρδα και την παραμονή του μετά τις χθεσινές εξελίξεις:«Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Σκόρδα. Εγώ δεν κατάλαβα που υπάρχει το μέλι, τα εισιτήρια από τα επόμενα παιχνίδια, θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, δεν μπορούν να διασπαστούν. Εμένα επιτρέψτε μου να πιστεύω πως όλες οι διοικήσεις προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν. Το ίδιο ισχύει και με τον Σκόρδα, αλλά πιστεύω πως το λάθος της τωρινής διοίκησης είναι πως δεν είπε την αλήθεια ξεκάθαρα στον κόσμο. Ο Σκόρδας πιστεύω μένει στον Άρη λόγω εκρηκτικότητας χαρακτήρα. Αλλά λειτουργεί αυτοκαταστροφικά. Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, που έδωσε διαταγή να πέσουν όλοι, να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Άρη, για να τελειώνει η ιστορία και αυτός ο άνθρωπος πάει να σώσει την ομάδα».

Τέλος ανέφερε:«Το πρόβλημα στον Άρη είναι να βρεθούν άμεσα οικονομικοί πόροι και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει αυτό. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: